Hund 2012

Årets sista utställning har gått av stapeln. Stora sthlm är något speciellt och det är kul att åka söderut och träffa många taxvänner som man inte träffar så ofta. Denna gång tog vi tåget tur och retur, en nätt liten resa på 14 timmar i sittkupe. Lite brist på sömn blev det, men för hundarna fungerade det bra och det var faktiskt skönt att slippa köra, speciellt på hemvägen.

Till utställningen var det många anmälda, hela 44 dvärgar. Först ut av vårat gäng var Putte som debuterade i juniorklass. Han fick excellent och fick därmed sin första titel Svensk Juniorvinnare 2012! Hurra säger jag och grattis till hans delägare Tavlefjärdens kennel 🙂

Fina lilla Putte visades av Carina Pettersson

Sedan var det dags för tjejernas tur, Maja var först ut i jaktklass och placerade sig som nummer 2 med CK och fin kritik, men domaren tyckte att hon hade lite att växa i. I bästa tikfinalen blev hon utplockad bland de fem sista, men blev slutligen inte placerad.

Fröken visades dagen till ära av Carina. Hon blev 2:a i championklassen med CK och placerade sig sedan som fjärde bästa tik. Jag är nöjd över tjejernas fina resultat!

Till sist vill jag gratulera flera av mina vänner som fick fina placeringar och nya titlar!

(Tjejernas kritiker finns på deras egna resultatsidor under resultat)