Valpar

Vi har fått valpar – alla valpar är tingade!

Vilda, FI U(V)CH NO U(V)CH SE U(V)CH SE VCH Spårdax Center Of Attention har fått fem fina valpar den 15 maj, pappa är den stiliga hanen Olle, Spårlyckans Olle The Best. Olle har godkänt anlag på spår och många grupp och BIS-placeringar på utställning. Olle och Vilda är ögonlysta ua och Vilda är ryggröntgad med K0 (fri). Detta är Vildas andra kull, hon är också mamma till vår D-kull.

 Kontakta mig gärna om det finns intresse för ett ny fyrbent familjemedlem i framtiden, till sällskap, utställning, spår eller andra roliga aktiviteter.
Anna Kronman, 070-7528066 eller anna.kronman@gmail.com

Valp från spårdax

Jag följer Svenska kennelklubbens regler och mina valpar levereras alltid:

  • Tidigast vid 8 veckors ålder
  • Avmaskade (vid 3, 5 och 7 veckors ålder)
  • Vaccinerade och chipmärkta
  • Registrerade i Svenska kennelklubben och säljs med stamtavla och SKKs köpeavtal
  • Veterinärbesiktade högst en vecka före leverans
  • Är försäkrade för dolda fel under tre år hos Agria

Mina valpar växer upp som en del i familjen. Från tre veckors ålder är dom med oss i vardagen och blir socialiserade med både vuxna och barn, andra hundar, nya ljud och dofter samt får mycket kärlek.

Jag förbehåller mig rätten att själv välja köpare till mina valpar. Mina valpar säljs enbart till kärleksfulla hem där valpen får vara en del av familjen. Som uppfödare är det trevligt om valparna meriteras på utställlning eller viltspår, men det viktigaste av allt är goda hem där valpen får ett aktivt liv. Jag hjälper er gärna med goda råd under hela valpens liv och ställer gärna upp som hundvakt när ni ska resa bort. Inga valpar säljs på avbetalning eller skickas ensamma med flyg.