Valpar

r F-kull är här – vi har inga valpar till salu!

Den 9 februari föddes en liten röd tikvalp efter Spårdax Circle Of Life ”Lillan” och Shepard Shandi ”Ragge”. 
Lillan är en röd långhårig dvärgtax som är viltspårchampion och Norsk, Svensk och Finsk utställningschampion. Lillan har även tävlat i rallylydnad med fina resultat. Lillan är ögonlyst ua, hon är inte ryggröntgad men har två kullsystrar som är röntgade med K0 och K1, Lillans mamma är K0 och mormor K1.
Ragge är en svart kanintax som vi har importerat från Ryssland. Han är viltspårchampion och har CERT på utställningar i Sverige, Finland och Norge. Han är ögonlyst ua och ryggröntgad K2.
Både Lillan och Ragge är snälla, glada och trygga taxar!

 Från denna kull har vi ingen valp till salu och vi planerar nästa valpkull till tidigast våren 2024. Kontakta mig gärna om det finns intresse för ett ny fyrbent familjemedlem i framtiden, till sällskap, utställning, spår eller andra roliga aktiviteter.
Anna Kronman, 070-7528066 eller anna.kronman@gmail.com

Valp från spårdax

Jag följer Svenska kennelklubbens regler och mina valpar levereras alltid:

  • Tidigast vid 8 veckors ålder
  • Avmaskade (vid 3, 5 och 7 veckors ålder)
  • Vaccinerade och chipmärkta
  • Registrerade i Svenska kennelklubben och säljs med stamtavla och SKKs köpeavtal
  • Veterinärbesiktade högst en vecka före leverans
  • Är försäkrade för dolda fel under tre år hos Agria

Mina valpar växer upp som en del i familjen. Från tre veckors ålder är dom med oss i vardagen och blir socialiserade med både vuxna och barn, andra hundar, nya ljud och dofter samt får mycket kärlek.

Jag förbehåller mig rätten att själv välja köpare till mina valpar. Mina valpar säljs enbart till kärleksfulla hem där valpen får vara en del av familjen. Som uppfödare är det trevligt om valparna meriteras på utställlning eller viltspår, men det viktigaste av allt är goda hem där valpen får ett aktivt liv.

Jag hjälper er gärna med goda råd under hela valpens liv och vill få uppdateringar om hur det går för ”mina” valpar. Inga valpar säljs på avbetalning eller skickas ensamma med flyg.