Utställning i Kemi

Eftersom det är semestertider tar det lite extra tid att uppdatera 😉 Maja har varit en sväng till Finland, sista gången i juniorklass för den lilla donnan. Resultatet blev Exc 1, CK och slutligen 3:a bästa tik. Nu ser vi fram emot inmäting och start i jaktklass nästa helg.
Med till Finland var Sandra med flatten Solo och Katarina med taxen Elsa. Elsa var så nära, 2:a bästa tik med R-Cert och R-Cacib! Grattis 🙂
Titta Kuusela fotade så fina bilder, jag är så tacksam för dom 🙂

Två dagar med härliga resultat

Helgen har vi tillbringat på dubbla utställningar i Piteå! Lördagen SNKK’s internationella utställning där Martin Johansson dömde taxarna. Dag två var det Charlotte Jacobsson som dömde samtliga taxar.

Maja slog till med fina resultat bägge dagarna och fick två Cert. Inte undra på att hon ser mallig ut.

Fröken blev bästa tik bägge dagarna och fick göra upp med Arez om BIR. På lördagen blev hon BIM och söndagen BIR och BIS-3. Hon visades så fantastiskt fin av Carina Pettersson! Tusen tusen TACK!

Foto. Katarina Eliasson

Vår nya lilla kille Putte, Islan Klamap Debra, gjorde snygg premiär – BIR och BIS-2 valp!

Maja BIG-1

Lilla Maja slog på stort igår på internationella utställningen i Gällivare. Först BIR och sedan vann hon gruppen, som representerade av 7 fina taxar. Helt oväntat att en liten juniortjej skulle slå alla dessa champions! Regnet det bara öste ner, men jag minns bara sol 😉 Grattis kennel Tavlefjärden!


Stort GRATTIS till vårt resesällskap Solveigh, kennel FoxFury som blev BIR med sin kanin Bonus! Det här gör vi om 🙂