Spårdax har fått en ny champion

Goa har varit till Rovaniemi och slog till med Cert och Cacib och dessutom BIR och BIG-3! Det gör henne till finsk, nordisk och internationell champion!

Stort grattis till Goas ägare Astrid Dabrunst och till vackra Goa som nu tituleras

SE VCH SE U(V)CH NO UCH FI UCH NORD U(V)CH C.I.B Spårdax All For Fun

Goa BIM Gällivare

Resultat från dubbelutställning i Vännäs

Helgen 18-19 juni var det dubbla utställningar för oss i Vännäs. På lördagen hade Övre Norrlands Taxklubb utställning i Sörfors och mina hannar stod som 1:a och 2:a bästa hane!

Sigge BIM Vännäs1:a bästa hane och BIM C.I.B NORD U(V)CH NO UCH SE U(V)CH FI UCH
WUT Junior World Winner 2014 Spårdax All For Love

2:a bästa hane SE U(V)CH FI UCH SE VCH SE V-15 SE JV-15 SE JV-14 HEW-14 FIJW-14
Tavlefjärdens Harald

På söndagen var det SKK utställning i Vännäs och där blev SE U(V)CH FI UCH SE VCH SE V-15 SE JV-15 SE JV-14 HEW-14 FIJW-14 Tavlefjärdens Harald BIR och BIG-4 Gr 4/6. Hurra!

Fina resultat på SNKK’s nationella utställning i Piteå

28 maj startade utställningssäsongen för oss här uppe i norr. Gertrud Hagström dömde samtliga taxar och det var många fina taxar som samlats. Först ut var Tavlefjärdens Harald som nu stod för championat eftersom det var hans första utställning efter 2 år. Resultatet blev CK i jaktklass, bästa hane och slutligen BIR! Det innebär att Bullen nu kan lägga till titlarna Svensk och Finsk utställningschampion. Yippie!

Tavlefjärdens Harald
SE U(V)CH FI UCH SE VCH SE V-15 SE JV-15 SE JV-14 FI JV-14 HE JV-14 Tavlefjärdens Harald

Spårdax Bring Me Gold gjorde premiär i jaktklass och slutade som bästa tik med Cert och BIM efter att ha gått mot Bullen. Hennes fina halvsyster Spårdax All For Fun blev 2:a bästa tik. Vilken toppendag! Grattis till alla inblandade!

Spårdax bring Me Gold
Spårdax bring Me Gold